Erlend Elias

På lager
ISBN
9788203297892
Ebok
kr 159,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203297892
  • Salgsdato: 03.05.2019
  • Språk: Bokmål
Erlend Elias Bragstad har kapret mange hjerter med sin smittende latter og smil i realityserier som Farmen Kjendis, og er mest kjent som glamorøs stylist og kjendis. Han ble kåret til landets mest innflytelsesrike homofil i 2015 og har vært en frontfigur i det samiske miljøet der han har kjempet mot fordommer både utenfra og innad. Engasjementet skyldes en sammensatt og krevende oppvekst.
I ung alder opplevde han å bli seksuelt misbrukt som førte til at han fikk psykiske problemer. Overgrepet forårsaket flere turbulente perioder gjennom livet, men i stedet for å la seg knekke har Erlend Elias vendt det negative til det positive, og viser at det finnes håp. Her forteller han åpent om livets utfordringer, både om de store og de små, i håp om å hjelpe andre som også sliter.

Erlend Elias er (f. 1982) stylist og realitystjerne. Tone Solberg (f.1954) er journalist og har også gitt ut flere bøker, blant annet Arven som lever (sammen med John Olav Egeland) og Til bords: livets store anledninger (sammen med Finn Schjøll).
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Erlend Elias Bragstad

Erlend Elias Bragstad er stylist og realitystjerne.
Mer om forfatteren

Tone Solberg

Tone Solberg (f. 1954) er forfatter og journalist. Hun har bl. a. skrevet boka Drømmen om en baby sammen med Julianne Nygård.
Mer om forfatteren