Er jeg fri nå?

tidsklemme i verdens beste land

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203294099
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Linn Stalsberg ser tilbake på den norske kvinnekampen og hva vi har oppnådd. Men hun er kritisk til dagens løsninger som hun mener ikke gir oss noen valg hvis vi skal klare å forsørge familien.

Det norske idealet er å klare omsorgsansvar og husarbeid hjemme, mens vi har et lønnet fulltidsarbeid utenfor huset. Vi skryter av at denne hverdagen er likestillingens triumf, feminismens seier og et gode for menn, kvinner og barn. Men når du står der en mørk vintermorgen med en hylende unge som ikke vil i barnehagen, tenker du kanskje: Er jeg virkelig fri nå?

Det var i dette skviset Linn Stalsberg lurte på: Var det virkelig en slik hektisk hverdag feministene på 70-tallet mente ville frigjøre meg? Er det bare som karriereklatrende småbarnsmor dagens feminister mener jeg kan leve mitt liv likestilt? Har vi virkelig et arbeidsliv som gjør det mulig å være et omsorgsmenneske?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2013
ISBN 9788203294099
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 06.06.2013
Emne Kvinner Faglitteratur Foreldre Stress

Linn Stalsberg

Linn Stalsberg (f. 1971) er utdannet sosiolog fra London School of Economics (LSE). Hun jobber som skribent i Klassekampen, fagbokforfatter, ordstyrer og journalist. Les mer