Bla i boken

En slange på skolen

Velg format

99 kr
På lager
ISBN
9788203376672
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Det er «ta-med-kjæledyret-ditt-på-skolen»-dagen, og Miranda har med seg et som er veldig spesielt.

Hun har nemlig med seg den snille pytonslangen Penelope. Det syns rektor Blære er en usedvanlig dårlig idé.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 3-6
Utgitt 2021
ISBN 9788203376672
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Vibeke Kjærstad Engen
Salgsdato 01.12.2021
Orig. tittel There's a snake in my school!
Emne Skjønnlitteratur Humor Slanger
Lest av Kristine Rui Slettebakken
David Walliams

David Walliams

Med sine elleville og hysterisk morsomme bøker har David Walliams tatt barna med storm. Men som alltid: Ingenting er ordentlig morsomt hvis det ikke ligger en kime av alvor bak.
Mange vil dra kjensel på David Walliams fra tv-serien Little Brittain. Sammen med Matt Lucas gjorde han stor suksess med sine erkebritiske sketsjer - ofte kledd i dameklær. Kjenner du igjen sitatene "I`m a lady" eller "The computer says noooooo"? Da er sannsynligheten stor for at du har sett på Little Brittain.
Heldigvis for alle som setter pris på gode bøker for barn, har David Walliams tatt med seg sitt unike, komiske talent over i litteraturens verden. Walliams er en mester i å skape klassiske barnehelter og actionfylte historier med humor, satire - og kjærlighet. Bøkene hans er proppfulle av situasjonskomikk, absurde situasjoner og gode replikker, og persongalleriet er mildt sagt fargerikt. Men det er aldri noen tvil om hvor Walliams¿ sympati ligger. Han er alltid på barnas side. Hovedpersonene i bøkene hans er gode, omsorgsfulle og smarte barn. De voksne derimot, de får så hatten passer: De er egoistiske, late og mest opptatt av reality på TV. Minner det om en annen stor, britisk forfatter? David Walliams har aldri lagt skjul på at Roald Dahl er hans store litterære idol, og anmelderne sammenligner ofte disse to.

David Walliams debuterte som forfatter i 2008 med "The Boy in the Dress". Siden har han toppet bestselgerlistene i Storbritannia og i store deler av resten av verden. Han er flere ganger nominert til Roald Dahl Funny Prize, og bøkene hans er oversatt til 38 språk. Les mer

Artikler

Hysterisk morsomme bøker av David Walliams

David Walliams bøker er proppfulle av situasjonskomikk, absurde situasjoner og gode replikker, og persongalleriet er mildt sagt fargerikt.
Les mer