Dyrene sover

Velg format

349 kr
På lager
ISBN
9788203365461
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Alle må sove. Giraffen, papegøyen, bjørnen og Bo.

Havotrene holder hender når de sover, så de ikke skal forsvinne fra hverandre, ute på det store havet. Surikatene sover i klynger, for å holde varmen. Flaggermusene sover opp-ned.

«Dyrene sover» handler om lille Bo som ikke vil legge seg, og mammaen som forteller historier om dyr mens hun leder ham fra kveldsmat, bad og tannpuss, til senga og søvnen.

«Dyrene sover» er en fargerik, vakker og undrende bildebok som passer perfekt til høytlesning for nysgjerrige barn.

«Gnistrende godnatt-bok. 'Dyrene sover' er festlig og fargesprakende kvalitetsunderholdning for barna. (...) lysende illustrert av Mari Kanstad Johnsen. (...) En perfekt kombinasjon av lek og læring.» Maya Troberg Djuve, Dagbladet (Terningkast 5)

«Hvordan få den daglige innspurten i småbarnsfamiliens intense liv til å bli en koselig lek? Sjekk denne boka om hvordan løver og papegøyer sover.» Marianne Lystrup, Vårt Land

«Dette er en fin bok, livsbejaende og skrevet i barns ånd. Streken er barnlig og organisk, bugnende og leken. Kjersti A. Skomsvold og Mari Kanstad Johnsens Dyrene sover skiller seg (...) kjærkomment ut i nattaboksjangeren.» Silje Bekeng-Flemmen, Klassekampen

«Raus god natt-fortelling. Dette er en fin godnattbok som lar barnet nærme seg sengen i sitt eget tempo.» Anne Cathrine Straume, NRK

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 3-6
Sider 66
Utgitt 2021
ISBN 9788203365461
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 05.05.2021
Emne Billedbøker Skjønnlitteratur Godnatthistorier Søvn Dyr
Kjersti Annesdatter Skomsvold

Kjersti Annesdatter Skomsvold

Kjersti Annesdatter Skomsvold (f. 1979) er fra Lutvann i Oslo. Hun debuterte i 2009 med romanen Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg, som ble tildelt Tarjei Vesaas' Debutantpris, nominert til Bokhandlerprisen 2009, P2-lytternes romanpris og kortlistet til International IMPAC Dublin Literary Award 2013. Debutromanen er solgt for oversettelse til 25 språk, og fikk enorm oppmerksomhet da den ble lansert i USA og Storbritannia høsten 2011. Våren 2014 ble "Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg" dramatisert på Nationaltheatret av Skomsvold og Anne Marit Jacobsen, regissert av Margreth Olin.

Skomsvolds andre bok, "Monstermenneske", utkom i 2012. Romanen var kortlistet til P2-lytternes romanpris 2012 og ble nominert til Årets beste norske bok 2012 i Natt & Dag.
Senere har hun gitt ut både diktsamlinger, barnebøker og flere romaner. Kjersti Annesdatter Skomsvold er en av våre mest kritikerroste og bejublede forfattere. Hun er tildelt Dobloug-prisen 2015 sammen med Ole Robert Sunde. Les mer
Mari Kanstad Johnsen

Mari Kanstad Johnsen

Mari Kanstad Johnsen (f. 1982) har skrevet og illustrert en rekke barnebøker. Hun er en av våre aller mest prisbelønte illustratører, og står bak klassikere som "ABC" (Gyldendal, 2017) og "321" (Gyldendal, 2019).

"Dyrene sover" er Skomsvold og Kanstad Johnsens første bok sammen.

Les mer