Bla i boken

Ditt fantastiske hjerte

med eller uten flimmer og smerte

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203378287
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Nærmere 300 000 nordmenn utredes og behandles for hjerte- og karsykdommer hvert år, og ønsket om mer kunnskap er stort. Jørgen Gravning forklarer lettfattelig om hvordan hjertet er bygget opp, hjertemedisinens utrolige historie og hvilke behandlingsmuligheter fremtiden kan bringe ¿ og gir oss solid kunnskap om spørsmål vi gjerne grubler på.
Hva skjer når sykdommer rammer hjertet? Hvordan du kan forhindre dem? Her får du svaret på spørsmål som: Hva er egentlig et hjerteinfarkt? Hva er årsakene til at hjertet svikter? Hva skal jeg spise for å holde hjertet sunt? Og hvorfor trenger noen en pacemaker? I et direkte og engasjerende språk skriver Gravning om et tema som angår oss alle, enten vi er hjertesyke, pårørende, eller friske mennesker, som ønsker å forbli nettopp det.

Lydboka ble produsert av Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek i 2020.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788203378287
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 10.11.2021
Emne Hjertet Faglitteratur Hjertesykdommer
Lest av Per Andreas Tønder

Jørgen Gravning

Jørgen Gravning (f. 1980) har doktorgrad innen hjertemedisin, er spesialist i indremedisin og kardiologi. Til daglig jobber han som overlege ved Hjertemedisinsk avdeling ved Oslo Universitetssykehus, Ullevål. "Ditt fantastiske hjerte - med eller uten flimmer og smerte" (2018) er hans første bok. Les mer

Artikler

Ditt fantastiske hjerte

Jeg var 33 år da jeg fikk hjertestans. Før det skjedde, hadde jeg aldri et sekund grublet over hvor fort livet kunne være over.
Les mer

Seks enkle råd for et sunt hjerte

Ved å følge noen enkle råd, lever du både lengre og bedre – og får et sunt hjerte.
Les mer