Din egen hageplanlegger

blomstrende hage

Velg format

349 kr
På lager
ISBN
9788203452154
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Her er boka som gir deg oppskriften på akkurat din hage, med alle sine eksisterende vekster, skiftende solforhold og utfordrende jordtyper.
Hageplanleggerener en guidebok og en utfyllingsbok i ett. Her får du de viktigste rådene du trengerfor å lage drømmehagen, kombinert med masse plass til utfylling og spørsmål som hjelper deg å se hva nettopp din hage trenger for å bli fin.
Test din egen jordtype, tegn hagen slik den ser ut i dag og slik du drømmer om at den skal bli, noter sol- og skyggeforhold og informasjon om de ulike plantene dine. Månedsplanleggeren gjør det enkelt å føre opp hva du har lykkes og mislykkes med, når du sår og når det spirer, og hva du må huske til neste år.
Den beste hageboka for akkurat din hage er den du er med på å lage selv.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 159
Utgitt 2024
ISBN 9788203452154
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 26.02.2024
Emne Hager Faglitteratur
Madeleine Strand

Madeleine Strand

Madeleine Strand (1985) er hagenerd, innholdsredaktør i TRY og tidligere redaktør og målgruppesjef for ung kvinne-segmentet i Egmont. Hun bor med mann og to barn i en tomannsbolig i Oslo, der hun bruker det meste av fritida utendørs med spade og hagesaks. Hun deler sine tips og triks på bloggen og Instagram-kontoen Hageterapi. Blomstrende hage er hennes første bok. Les mer