Den siste redningen

min kamp mot spilleavhengighet

Velg format

319 kr
På lager
ISBN
9788203394249
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Frode Scheie hadde alt på stell. Som håndballkeeper har han spilt 105 landskamper og vært proff i Tyskland. Han dekket 32 mesterskap som TV-ekspert og var sportssjef i Golfforbundet. Så raknet alt.

Bak TV-lampene var det et mørke. Mellom smil og studioprat kjempet Scheie en kamp på vikende front - mot spilleavhengighet. Det økonomiske uføret han havnet i, førte ham langt utenfor lovens grenser. Da avsløringen kom, var fallet brutalt. Scheie så ingen annen løsning enn å ta sitt eget liv.

Han ble reddet i siste sekund. En telefonoppringning ble starten på veien ut av det totale mørket. Så begynte en ny kamp - den seige kampen for å finne et nytt fotfeste.

Stadig flere rammes av spillavhengighet, med all elendigheten den fører med seg. Når Scheie for første gang står frem med sin historie, er det i håp om å kunne hjelpe andre i samme situasjon.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2023
ISBN 9788203394249
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 28.11.2023
Emne Spilleavhengighet Håndball Idrettsutøvere Faglitteratur Personlige beretninger

Stian Haraldsen

Stian Haraldsen (f. 1979) er nyhetsjournalist i NRK. Han har tidligere skrevet «Gode som gull. 30 år med håndballjentene» (2016). Les mer

Frode Scheie

Frode Scheie (f. 1967) er utdannet som handelsøkonom ved BI. Han debuterte som målvakt for det norske landslaget i håndball i 1995 og var kaptein for laget gjennom hele landslagskarrieren. Etter at han la opp som spiller, var han i mange år håndballtrener. Scheie er også tidligere sportssjef i Norges Golfforbund og har jobbet med solenergi hos Inaventa Solar. Han arbeider i dag som lærer. Les mer