Deflora

Velg format

119 kr
På lager
ISBN
9788203197413
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
"Deflora" er en roman om kjønnsroller, forventninger til kjærlighet og sex, og biologi som krasjer med kultur.

Bokens hovedperson, en avdanket intellektuell, er lei av hverdagen sin, lei av å lire av seg artikler, lei «kulturkropper», lei av å bli avvist. Han vil bort, og kjøper en flybillett til Thailand. I den skitne feriebyen Pattaya, blant turister og prostituerte, treffer han den unge jenta Pom. Hun vekker noe i ham, og hovedpersonen får en mulighet til å bli en annen enn den han var.
«Deflora» er en mørk, unorsk roman om sexturismens vesen og den «naturlige» kjærlighetens møte med alderdommen. Den gir assosiasjoner til Michel Houellebecq, Vladimir Nabokovs «Lolita» og Thomas Manns «Døden i Venedig».

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2011
ISBN 9788203197413
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 28.06.2011
Emne Skjønnlitteratur Prostitusjon Seksualitet Thailand Romaner Kjærlighet

Preben Z. Møller

Preben Z. Møller er sosiolog. Han har skrevet sakprosaboken "Pen søker trygg" (2007), som skapte en mediadebatt som varte i over et halvt år. "Deflora" er hans skjønnlitterære debut. En mørk kjærlighetsroman om alderdommens møte med den "naturlige" kjærligheten og sexturismens vesen. "Deflora" handler ikke minst om kjønnsroller, forventninger til kjærlighet og sex, og biologi som krasjer med kultur. Les mer