Bla i boken

Bøllefrø

den store eplekonkurransen

Velg format

299 kr
På lager
ISBN
9788203399305
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Ny, norsk tegneserie for alle som elsker Hundemannen!

Sidsel skal bo hos onkel Pål mens moren er på jobbreise, og hun gleder seg IKKE. For onkel Pål er en travel oppfinner og har aldri tid til noe som helst. Det ligger an til tidenes kjedeligste opphold, som vanlig.

Men denne gangen har onkelen andre planer! Sid skal nemlig hjelpe ham med å vinne den store eplekonkurransen! Det er bare et lite problem: Pål vil at Sid skal hjelpe ham med å jukse. Det vil hun absolutt ikke!

Det stopper ikke onkel Pål, for han bare MÅ vinne, med eller uten Sid. Dermed finner han opp bøllefrøene: ti bøllete medhjelperne som IKKE er redd for skittent spill! Da bestemmer Sid seg for å ta saken i egne hender. For onkel Pål kan ikke vinne! Ikke så lenge Sid kan stoppe ham!

«Bøllefrø - Den store eplekonkurransen» er en lovende debut, og et friskt tilskudd til kanskje den mest populære subsjangeren innen barnetegneserier.» Trond Sätre, Serienett.no

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 6-9
Sider 228
Utgitt 2023
ISBN 9788203399305
Format Innbundet
Språk Bokmål
Illustratør S. G. Bjørdal
Salgsdato 23.11.2023
Emne Skjønnlitteratur Grafiske romaner Tegneserier Humor
S. G. Bjørdal

S. G. Bjørdal

SG Bjørdal (f. 1995) er tegneserieskaper, bosatt på Nøtterøy. Bjørdal har en bachelor i visuell kommunikasjon og et år på tegneserielinja på Buskerud Folkehøgskole. Bøllefrø! Den store eplekonkurransen er hennes debut som tegneserieskaper.

Les mer