Bla i boken

Boka om å begynne på skolen

Velg format

249 kr
Kommer for salg
28.04.2020
ISBN
9788203266881
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
En perfekt høytlesingsbok om å begynne på skolen.

Det er dagen før Isak skal begynne i første klasse. Han sitter hjemme på senga og kjenner hvordan det kiler i magen. Å skulle begynne på skolen er spennende, gøy og skummelt på en gang! Tenk å skulle lære seg å lese og regne. Og tenk å skulle bli kjent med alle de andre i klassen.

Det Isak ikke vet, er at de andre i klassen hans er like nervøse og spente: De lurer også på hvordan det skal bli. Da er det flaks at læreren er veldig snill og at de gjør mye gøy på skolen sammen.

I Boka om å begynne på skolen lar Helena Bross oss følge en gruppe barn gjennom hele førsteklasse. Vi blir kjent med skolen sånn den er på en helt vanlig hverdag, med ukeplaner, lekser, gymtimer, norsk, matte og morsmålsundervisning.

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 170
Utgitt 2020
ISBN 9788203266881
Format Innbundet
Språk Bokmål
Bokgruppe 342
Oversetter Nina Aspen
Salgsdato 21.04.2020
Orig. tittel Boken om att börja skolan
Emne Skolestart Romaner Skjønnlitteratur
Helena Bross

Helena Bross

Helena Bross er en kjent og folkekjær svensk forfatter. Hun har lang erfaring som forfatter av lettlestbøker for barn og er selv barneskolelærer. Hun bruker sin erfaring til å gjøre fortellingen om å begynne på skolen spennende og morsom.

Les mer
Emma Göthner

Emma Göthner

Emma Göthner er en svensk illustratør. Hun er kjent for norske lesere som illustratøren for bøkene om Saga (Gyldendal). Boka om å begynne på skolen er hennes første samarbeid med Helena Bross.

Les mer