Boka om å begynne på skolen

På lager
ISBN
9788203266881
Innbundet
kr 249,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203266881
  • Orig. tittel: Boken om att börja skolan
  • Oversetter: Nina Aspen
  • Salgsdato: 21.04.2020
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 170
En perfekt høytlesingsbok om å begynne på skolen.

Det er dagen før Isak skal begynne i første klasse. Han sitter hjemme på senga og kjenner hvordan det kiler i magen. Å skulle begynne på skolen er spennende, gøy og skummelt på en gang! Tenk å skulle lære seg å lese og regne. Og tenk å skulle bli kjent med alle de andre i klassen.

Det Isak ikke vet, er at de andre i klassen hans er like nervøse og spente: De lurer også på hvordan det skal bli. Da er det flaks at læreren er veldig snill og at de gjør mye gøy på skolen sammen.

I Boka om å begynne på skolen lar Helena Bross oss følge en gruppe barn gjennom hele førsteklasse. Vi blir kjent med skolen sånn den er på en helt vanlig hverdag, med ukeplaner, lekser, gymtimer, norsk, matte og morsmålsundervisning.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Helena Bross

Helena Bross

Helena Bross er en kjent og folkekjær svensk forfatter. Hun har lang erfaring som forfatter av lettlestbøker for barn og er selv barneskolelærer. Hun bruker sin erfaring til å gjøre fortellingen om å begynne på skolen spennende og morsom.

Mer om forfatteren
Emma Göthner

Emma Göthner

Emma Göthner er en svensk illustratør. Hun er kjent for norske lesere som illustratøren for bøkene om Saga (Gyldendal). Boka om å begynne på skolen er hennes første samarbeid med Helena Bross.

Mer om forfatteren