Blomstenes hemmelige språk

roman

Velg format

Tilbudspris 69 kr Før 159 kr
På lager
ISBN
9788203217692
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Victoria har tilbrakt hele barndommen i forskjellige fosterfamilier og har aldri latt noen få komme nær innpå seg. Blomstene og deres betydning er blitt hennes måte å kommunisere med verden på. Som 18-åring bor hun i en liten avsidesliggende park i byen, der hun har skapt sin egen hemmelige hage.
En dag møter hun blomsterhandleren Renata som blir imponert over Victorias kunnskaper om blomsterspråket og evnen til å sette sammen vakre og talende buketter. Hun tar Victoria med til blomstermarkedet, der Victoria møter en mystisk ung mann som skal vise seg å ha forbindelse med fortiden hennes. Snart må Victoria ta et farlig valg - tør hun å satse alt for å finne lykken?

Vanessa Diffenbaughs roman er en rørende og medrivende historie om kjærlighet, håp, frykt og ufravikelig vilje - og den gir et fascinerende innblikk i det viktorianske blomsterspråket.

Hvordan kan du elske, når du aldri er blitt elsket?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2012
ISBN 9788203217692
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Bente Klinge
Salgsdato 10.01.2012
Orig. tittel The language of flowers
Emne Skjønnlitteratur San Francisco Romaner Kjærlighet Blomsterplanter

Vanessa Diffenbaugh

"Blomstenes hemmelige språk" er Vanessa Diffenbaughs debutroman. Boken ble solgt til 27 land allerede før utgivelse. Den gikk rett inn på bestselgerlistene i Italia og England, og lovprises av et unisont internasjonalt anmelderkorps. Les mer