Aschehougs store påskequiz

Velg format

99 kr
På lager
ISBN
9788203298042
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Påsken er reddet - uansett!
Aschehougs store PåskeQuiz inneholder hele 2000 spennende spørsmål fordelt på 200 kategorier for alle og enhver. Vanskelig for å huske navn og årstall? Fortvil ikke! Denne quizen er spekket med hint og interessante «fun facts» slik at du kan resonnere deg frem til mange av svarene i tillegg til at du får mange ny og artig kunnskap.

Bakerst finnes ekstra vanskelige spørsmål for den som vil ha de aller største quizutfordringene.

Hold quiz med familie eller venner på deilige, lange, lyse påskedager eller skap litt ekstra påskespenning i solveggen, etter påskemiddagen, på helgetur, hjemme, på hytta, i bilen eller på flyreisen.
Lykke til!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2019
ISBN 9788203298042
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 10.04.2019
Emne Spørrebøker Faglitteratur Påsken
Vegard Eikemo Sande

Vegard Eikemo Sande

VEGARD EIKEMO SANDE (født 1981) er quiz-ekspert, og deltar også regelmessig i pubquizer og mesterskapsquizer selv. I 2022 ble han norgesmester i lagquiz, og han har tidligere vunnet QuizDan med laget Asker og Bærum. I tillegg er han fast quizmaster i Se og Hør, og har utgitt en rekke populære quizbøker på Aschehoug, blant annet Aschehougs store JuleQuiz (2022) og Aschehougs store PåskeQuiz (2023). Les mer

Artikler

Påskequiz

Klar for påskequiz? Her får du en smakebit på årets Påskequiz. 30 spørsmål som passer for hele familien. Ta quizen og se hvem som blir familiens mesterhjerne!
Les mer

Sommerquiz

Denne sommeren er som skapt for quiz! Enten du sitter i bil, båt, på hytta, i et telt eller under et respatexbord.
Les mer