Bla i boken

Appenes planet

hvordan smarttelefonen forandret verden

Velg format

Tilbudspris 165 kr Før 189 kr
På lager
ISBN
9788203367748
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Smarttelefonen styrer hverdagen vår. Det du ikke får i en app, finnes ikke. Til gjengjeld får du adgang til et uendelig univers av kunnskap, kommunikasjonskanaler, tjenester og distraksjoner.

Bare på noen få år har smarttelefonen gjort verden mindre og større, nærere og fjernere, morsommere og kjedeligere. Livet er blitt friere og mer kontrollert, mer sosialt og mer asosialt, mens vi blir både smartere og dummere. Det dreier seg om en global, digital revolusjon som savner sidestykke.

Med karakteristisk engasjement og nysgjerrighet tar Thomas Hylland Eriksen oss med på oppdagelsesferd i smarttelefonens verden. Kartet tegnes underveis. Hvis vi ikke skal bli slaver av mobilen, er det nødvendig å forstå den, for å kunne ta livet, kontrollen og ikke minst tiden tilbake.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2021
ISBN 9788203367748
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 08.02.2021
Emne Digitale medier Faglitteratur Lydbøker Mobiltelefoner
Lest av Thomas Hylland Eriksen
Thomas Hylland Eriksen

Thomas Hylland Eriksen

Thomas Hylland Eriksen er professor i sosialantropologi ved Universitetet i Oslo. Han er en aktiv samfunnsdebattant, og forfatterskapet omfatter fagbøker, lærebøker som essays. Hans mest oversatte bøker er Ethnicity and Nationalism og Øyeblikkets tyranni, som begge er utkommet på over 20 språk. Hans to romaner er Siste dagers heldige (1999) og Veien til Barranquilla (2012). Han har vært med å skrive samfunnskunnskapsbøkene i Matriks-serien for ungdomsskolen. Les mer