Annas bok

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203216756
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
På en gård i Nord-California bor på 1970-tallet en en far, hans datter Anna, den adopterte jenta Claire og gårdsgutten Coop. Anna og Claire er uatskillelige, men når de blir 16, opplever de en katastrofe som sprenger familien fra hverandre - og som binder dem sammen for alltid.
Som voksne prøver Anna, Claire og Coop hver på sin måte å forsone seg med fortiden, mens de leter etter fotfeste og mening i livet. Coop flyktetfra gården og søkte lykken som pokerspiller i Nevada. Claire utdannet seg til advokat i San Francisco, og Anna er blitt litteraturforsker og har slått seg ned i Frankrike.

"Annas bok" handler om identitet, kjærlighet og lengsel - en bok man kan bli klokere av å lese. Forfatteren forteller flere historier på én gang, inntil trådene på mesterlig vis samles til slutt.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2011
ISBN 9788203216756
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Ingrid Haug
Salgsdato 04.05.2011
Orig. tittel Divisadero
Emne USA Skjønnlitteratur Kvinner Familie Romaner Europa Kjærlighet
Michael Ondaatje

Michael Ondaatje

Michael Ondaatje ble født på Sri Lanka i 1943, men har bodd i Canada siden 1962. Han har skrevet en rekke prisbelønte diktsamlinger og romaner og er mest kjent for Den engelske pasient, som vant Bookerprisen og var utgangspunkt for den Oscarvinnende filmsuksessen. Med Annas bok (2008) ble Ondaatje tildelt den prestisjetunge Governor General's Literary Award for femte gang.
Krigslys er Ondaatjes åttende roman og har fått overstrømmende mottakelse av både kritikere og lesere. Les mer

Artikler

Utdrag: Krigslys av Michael Ondaatje

Et litterært mesterstykke fra en av vår tids store forfattere.
Les mer