Åndenes makt

jakten på det uforklarlige

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203294235
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Kan det uforklarlige forklares?

Over hele Norge finnes mennesker som har opplevd uforklarlige hendelser. Dører og vinduer åpner og lukker seg av seg selv uten at det er vind. Flyvende tallerkener, gjenferd og gjenstander som flyr i luften. I TV-serien "Åndenes makt" reiser Tom Strømsnæss rundt i Norge og besøker familier som er plaget av det uforklarlige.

"Åndenes makt" handler om uforklarlige fenomener og vises på TVNorge. Det er et av våre mest populære programmer og har i gjennomsnitt 453 000 seere. Seriens programleder er Tom Strømnæss, men også de tre såkalte klarsynte - Gro-Helen Tørum, Lilli Bendriss og Lena Ranehag - opptrer jevnlig. Sammen leter de etter årsaker til hendelser ingen andre har klart å finne noen forklaring på. Strømnæss har besøkt så mange som 81 hjem og arbeidsplasser der folk føler de har mistet kontrollen over omgivelsene sine, at de er i åndenes makt. Du tror det kanskje ikke når du ser det på TV, men denne boken, som går dypere inn i fenomenene og lar deg bli med produksjonsteamet på jobb, gjør det ikke like lett å avfeie «spøkelser» som folketro, innbilning eller fantasi. Tvert imot tyder den på at de er en del av vår virkelighet - vår uforståelige virkelighet.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2013
ISBN 9788203294235
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 15.10.2013
Emne Oversanselige fenomener Faglitteratur

Tom Strømnæss

Tom Strømnæss er programleder i Åndenes makt og executive produsent. Med ansvaret for blant annet "Heia Tufte", "Nissene på låven" og "71° nord", som han også har vært programleder for. Les mer