Alt asiatisk 3
deleretter til alle anledninger
    Alt Asiatisk 3 inviterer til å samles rundt bordet for å skape gode matminner. Her spiller grønnsakene hovedrollen i enkle oppskrifter på asiatiske smaksbomber. 
Elisabeth Le har i denne boka samlet sine beste oppskrifter fra seks asiatiske land - fra Sør-Korea, Japan og Kina i nord til Thailand, Vietnam og Filippinene i sør. Her får du hennes smakfulle, asiatiske favoritter - alt du trenger for å lage minnerike middager med familie og venner.
Boka inneholder salater, risretter, supper og andre deleretter med grønnsaker, kjøtt og sjømat - til alle anledninger. Elisabeth viser hvordan du kan bygge ut måltidet med deleretter som settes midt på bordet, og gir deg et enda dypere dykk i den asiatiske matkulturen. Med enkle teknikker kan du gjenskape de beste asiatiske smakene i ditt kjøkken.
Elisabeth Le har hatt stor suksess med sine to tidligere kokebøker og står bak den populære kontoen @alt_asiatisk
    Elisabeth Le har i denne boka samlet sine beste oppskrifter fra seks asiatiske land - fra Sør-Korea, Japan og Kina i nord til Thailand, Vietnam og Filippinene i sør. Her får du hennes smakfulle, asiatiske favoritter - alt du trenger for å lage minnerike middager med familie og venner.
Boka inneholder salater, risretter, supper og andre deleretter med grønnsaker, kjøtt og sjømat - til alle anledninger. Elisabeth viser hvordan du kan bygge ut måltidet med deleretter som settes midt på bordet, og gir deg et enda dypere dykk i den asiatiske matkulturen. Med enkle teknikker kan du gjenskape de beste asiatiske smakene i ditt kjøkken.
Elisabeth Le har hatt stor suksess med sine to tidligere kokebøker og står bak den populære kontoen @alt_asiatisk
Vis info om boka Skjul info om boka
| Nivå | Voksen | 
|---|---|
| Sider | 177 | 
| Utgitt | 2025 | 
| ISBN | 9788203456299 | 
| Format | Innbundet | 
| Språk | Bokmål | 
| Salgsdato | 15.04.2025 | 
| Emne | Kokebøker Asia Faglitteratur |