Alt asiatisk 3
deleretter til alle anledninger
Alt Asiatisk 3 inviterer til å samles rundt bordet for å skape gode matminner. Her spiller grønnsakene hovedrollen i enkle oppskrifter på asiatiske smaksbomber.
Elisabeth Le har i denne boka samlet sine beste oppskrifter fra seks asiatiske land - fra Sør-Korea, Japan og Kina i nord til Thailand, Vietnam og Filippinene i sør. Her får du hennes smakfulle, asiatiske favoritter - alt du trenger for å lage minnerike middager med familie og venner.
Boka inneholder salater, risretter, supper og andre deleretter med grønnsaker, kjøtt og sjømat - til alle anledninger. Elisabeth viser hvordan du kan bygge ut måltidet med deleretter som settes midt på bordet, og gir deg et enda dypere dykk i den asiatiske matkulturen. Med enkle teknikker kan du gjenskape de beste asiatiske smakene i ditt kjøkken.
Elisabeth Le har hatt stor suksess med sine to tidligere kokebøker og står bak den populære kontoen @alt_asiatisk
Elisabeth Le har i denne boka samlet sine beste oppskrifter fra seks asiatiske land - fra Sør-Korea, Japan og Kina i nord til Thailand, Vietnam og Filippinene i sør. Her får du hennes smakfulle, asiatiske favoritter - alt du trenger for å lage minnerike middager med familie og venner.
Boka inneholder salater, risretter, supper og andre deleretter med grønnsaker, kjøtt og sjømat - til alle anledninger. Elisabeth viser hvordan du kan bygge ut måltidet med deleretter som settes midt på bordet, og gir deg et enda dypere dykk i den asiatiske matkulturen. Med enkle teknikker kan du gjenskape de beste asiatiske smakene i ditt kjøkken.
Elisabeth Le har hatt stor suksess med sine to tidligere kokebøker og står bak den populære kontoen @alt_asiatisk
Vis info om boka Skjul info om boka
Nivå | Voksen |
---|---|
Sider | 177 |
Utgitt | 2025 |
ISBN | 9788203456299 |
Format | Innbundet |
Språk | Bokmål |
Emne | Kokebøker Asia Faglitteratur |