Allegro Pastell

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203269929
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Allegro Pastell kretser rundt avstandsforholdet mellom kultforfatter Tanja Arnheim, som jobber med oppfølgeren til sin vellykkede debut i Berlin, og den ettertraktede webdesigneren Jerome Daimler. Avstandsforholdet fungerer perfekt. De har tett kontakt i form av meldinger og bilder og besøker hverandre i langhelger. Løping i naturreservatet og meditasjon i Maintal, en jevnflytende kommunikasjonsstrøm og utsvevende sexpositivt uteliv i Berlin - Jerome og Tanja er der for hverandre, uten at de mister seg selv.
Spørsmål om nasjonal identitet, miljøansvar, endringer mellom generasjoner, familiebånd og vårt forhold til politiske og økonomiske system i et århundre som skal defineres av miljøkrise, er alle sentrale i historien.
Allegro Pastell er en meditasjon over kjærlighetens natur i det tjueførste århundre, en tankevekkende utforsking av menneskelige forhold, livet etter tretti, faren for å gli inn i gamle adferdsmønstre og hva det vil si å være tro mot seg selv.

«Hypnotiserende om ung og flyktig kjærlighet i dag. Bare tittelen på boka 'Allegro Pastell' vekker interesse. Det er bra, for den er noe så magisk som en saktegående roman du vil slite med å legge fra deg.» Joakim Tjøstheim, Dagbladet (Terningkast 5)

«Randts fortellerstil er effektiv og nøktern. (...) Hvis man ønsker en pause fra apokalypsen, kan Randts lette hipsterroman fungere.» Erle Marie Sørheim, Aftenposten

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2022
ISBN 9788203269929
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Ute Neumann
Salgsdato 25.01.2022
Orig. tittel Allegro Pastell
Emne Forfattere Romaner Tyskland Kjærlighet Skjønnlitteratur
Leif Randt

Leif Randt

Leif Randt er født i Frankfurt am Main i 1983. Han har tidligere utgitt utopiene Planet Magnon (2015), Schimmernder Dunst über CobyCounty (2011) og London-romanen Leuchtspielhaus (2009). Randt har vært med på å drive nettstedet tegelmedia.net siden 2017. Les mer