Bla i boken

Agnes Cecilia

en selsom historie

Velg format

149 kr
På lager
ISBN
9788242133656
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Maria Gripes bøker har gitt utallige gys til unge mennesker, med en egen blanding av realisme og mystikk. Selv har forfatteren sagt at hun mest av alt ønsker å få mennesker til å tenke.
Filosofiske impulser er da også viktige og sentrale i flere av bøkene hennes. Her en gripende beretning om sorg og død, satt inn i en Fantastisk sjanger.
Hvordan skal Nora oppfatte skrittene hun hører utenfor rommet sitt, de som stanser på terskelen og gir henne en kildrende fornemmelse av å bli iakttatt? Og hva betyr de mystiske telefonsamtalene, den sorgfulle dokka og turene til skyggefulle hager rundt det øde huset, dit hunden Ludde fører henne?
Hun vet ikke. Men langsomt går det opp for henne at noen utenfor tid og rom søker kontakt ...

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 12-16
Utgitt 2005
ISBN 9788242133656
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Siri Ness
Salgsdato 15.11.2007
Orig. tittel Agnes Cecilia
Emne Skjønnlitteratur Oversanselige fenomener Døden Sorg Romaner
Lest av Caroline Haddeland Herding

Maria Gripe

Maria Gripe (1923-2007) skrev hovedsakelig barne- og ungdomsbøker. Hun var en produktiv og svært prisbelønnet forfatter, og blant hennes mest kjente titler finner vi "Hugo og Josefin", "Elvis", "Glassblåserens barn", "Agnes Cecilia", "Tordivelen flyr i skumringen" og ikke minst de fire Skyggebøkene: "Skyggen over steinbenken", "... og de hvite skyggene i skogen", "Skyggenes barn" og "Skygge-gjemsel". Les mer