Aftenlandet

På lager
ISBN
9788203365089
Pocket
kr 179,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203365089
  • Salgsdato: 12.09.2019
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 433
To menn og en kvinne møtes i London på 1990-tallet etter kommunismens fall. Den ene mannen har flyktet fra borgerkrigen i Algerie og islams absolutter. Den andre mannen vil tjene så mye penger at han kan be hele verden dra til helvete. Kvinnen elsker dem begge til forskjellige tider, men vil skrive dramatikk som forandrer verden, og vise at hun er et menneske først og fremst.

Aftenlandet forteller om et Europa som sviktet Algerie og pustet liv i den islamske fundamentalismen med markedsliberalismens evangelium. Den er også beretningen om hva som skjer i et åndelig utarmet Europa der den metalliske klangen etter hvert gjennomsyrer alt, personifisert gjennom tre skjebner som, lik alle mennesker, er tre sentrum i verden.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Ole Asbjørn Ness

Ole Asbjørn Ness

Ole Asbjørn Ness er født i 1974 i Oslo. I 2004 vant han Tarjei Vesaas¿ debutantpris for sin roman «Det er natt». I 2011 ble hørespillet «FlavaLaden» nominert til Ibsen-prisen. Ness har arbeidet som råvaremegler, stuer, featurejournalist, gründer og kommunikasjonsrådgiver. Hele tiden har han skrevet på det som er hans forsøk på Den store romanen: «Aftenlandet». Ness er utdannet siviløkonom med fordypning i finans fra NHH, og har også studert filosofi.

Mer om forfatteren