21. juli

en kjærlighetshistorie fra Utøya

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203293689
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
«21. juli - en kjærlighetshistorie fra Utøya» er en fortelling fra virkeligheten om kjærlighet og sorg, om livet og døden. Vi blir kjent med Guro Vartdal Håvoll og Kristoffer Berg, som delte en uvurderlig og altfor kort tid sammen. Historien har sitt utspring i tragedien på Utøya, men fokuset er likevel ikke hendelsene her. Berg vektlegger fremfor alt de gode minnene og hvordan 21. juli ble den viktigste dagen av dem alle. I boken filosoferer han også over livet fra ståstedet til et ungt og sorgfylt sinn. Hvordan takles et mørke og en sorg så stor? Hva vil det si å ha følelser for noen som ikke er her lenger? Og lever kjærestens bevissthet videre etter døden?

Boken er en forevigelse av Guros minne og på samme tid en annerledes og viktig fortelling om tragedien som rammet oss alle.

«Det er tungt å skrive disse ordene, men jeg håper det også kan være viktig. For selv i de mørkeste stunder finnes det lys, håp og trøst.»

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2012
ISBN 9788203293689
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 22.10.2012
Emne Sorg 22. juli-terroren Utøya Faglitteratur Personlige beretninger Kjærlighet

Kristoffer Berg

Kristoffer Berg (f. 1990) kommer fra Nordkisa, noen mil utenfor Oslo. Han studerer samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo. Han er også nestleder i AUF i Akershus og var på sommerleiren på Utøya i 2011. Les mer