Vesle vil også kle på seg selv

Velg format

Tilbudspris 174 kr Før 199 kr
På lager
ISBN
9788203366123
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Klart Vesle kan gjøre selv!

Vesle er liten, og Store hjelper ham ofte. Men ikke i dag! I dag vil Vesle kle på seg selv! Hvordan kommer det til å gå? Er Vesle like flink til å kle på seg selv som Store?

Vesle er stadig ute på oppdagelsesferd. Verden er full av nye og rare ting! Av og til er det for langt opp eller for bratt ned. Av og til er det vanskelig og skummelt. Store tror ikke at Vesle kan klare ting selv. Men Vesle er liten og ganske lur. Klart Vesle også kan!

Vesle vil også kle på seg selv er fjerde bok i den varme og humoristiske serien om Vesle. Den uttrykksfulle streken, de sterke fargene og gjentakelsene gjør Vesle til en gjenkjennelig figur for de minste. Vi følger ham gjennom små dilemmaer og store følelser. Vesle vil også passer fint til høytlesning, men er laget i stødig papp så minsten også kan få lese selv!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 0-3
Sider 24
Utgitt 2022
ISBN 9788203366123
Format Innbundet
Språk Bokmål
Illustratør Hannah Mileman, Nora Dåsnes
Salgsdato 16.12.2022
Emne Skjønnlitteratur Billedbøker Klær Hverdagsliv
Hannah Mileman

Hannah Mileman

Hannah Mileman (f. 1995) er illustratør og forfatter, bosatt i Oslo og utdannet ved Kingston University i London. I 2021 debuterte hun som barnebokforfatter med Vesle vil også bake. Boka er den første i serien om Vesle, og er illustrert av Nora Dåsnes. Les mer
Nora Dåsnes

Nora Dåsnes

Nora Dåsnes (f. 1995) er illustratør og animatør utdannet ved Kingston University, London. Hun debuterte som forfatter og illustratør med den kritikerroste grafiske romanen «Ti kniver i hjertet» våren 2020. For den ble hun tildelt Pondusprisen og Kulturdepartementets pris for beste tegneserie. I 2021 kom den kritikerroste og prisvinnende grafiske romanen Ubesvart anrop, som er nominert til Nordisk Råds barne- og ungdomslitteraturpris og som ble tildelt Kulturdepartementets pris for beste tegneserie. Dåsnes illustrerer også småbarnsserien Vesle vil også av forfatter Hannah Mileman. La skogen leve! er hennes tredje utgivelse for barn. Les mer

Artikler

Debutant! Bli kjent med Nora Dåsnes 

– Håpet er at denne boken kan få noen til å føle seg sett, og litt mindre alene, sier Nora Dåsnes. Hun er aktuell med barneboken Ti kniver i hjertet. Her forteller hun om boka, om forfatterforbilder og gir noen skrivetips til aspirerende forfattere. 
Les mer