Usynlig

På lager
ISBN
9788203374043
Pocket
kr 179,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203374043
  • Orig. tittel: Invisible
  • Oversetter: Torleif Sjøgren-Erichsen
  • Salgsdato: 27.08.2018
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 222
New York 1967: Den unge litteraturstudenten Adam Walker opplever alle litteraturstudenters drøm:
En fransk gjesteprofessor, Rudolf Born, tilbyr ham nok penger til å starte et eget litterært tidsskrift. Men hvorfor vil han gi så mye penger til en ung mann han knapt kjenner? Hvem er Born egentlig, og hva slags forhold har han til vakre, mystiske Margot? Adam trekkes inn i et underlig trekantforhold som får store konsekvenser, både for ham selv og andre.
I Usynlig holder Auster oppe en spenning og en krimlignende atmosfære som varer til siste punktum. Tre ulike stemmer forteller den fascinerende historien som strekker seg over 40 år og foregår i New York, Paris og på en fjerntliggende øy i Karibia. Usynlig handler om identitet og ansvar, om tilfeldighetenes spill, men først og fremst om den totale, umulige, avviste, destruktive og fantastiske
kjærligheten.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Paul Auster

Paul Auster

Paul Auster ble født i New Jersey i 1947, og bor nå i Brooklyn. Han har mastergrad i litteratur. Han debuterte som lyriker i 1974. Hans store gjennombrudd var "New York-trilogien", som kom i 1987. De fleste av Austers romaner er oversatt til norsk. I tillegg til sine romaner har Auster skrevet lyrikk, essays og filmmanus samt flere selvbiografiske bøker. Hans er oversatt til en rekke språk og har mottatt flere litterære priser for sitt arbeid.
Mer om forfatteren