Bla i boken

Tidstypisk

ting som tåler tidens tann

Velg format

Tilbudspris 349 kr Før 399 kr
På lager
ISBN
9788203365973
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Enten du har arvet en lampe, kjøpt en gammel designstol eller kuppet et servise på loppis: Vi har tingene våre fordi vi liker dem, og fordi de betyr noe for oss. Men hvordan får vi alt til å passe sammen?

Camilla Harbu Bielecki er vintage-ekspert og driver bruktbutikken Tidstypisk. Hun inspirerer til å kombinere nygamle ting med det vi allerede har - slik at shopping og innredning blir personlig, bærekraftig og gøy.

Ved å lære bort grunnteknikker for innredning og styling gjør hun det lettere for oss å prøve oss litt frem hjemme. Boken inneholder gode råd for oppussing av møbler, eksempler på hvordan man kan kombinere nytt og brukt i innredningen, og en oversikt over norske produsenter av stoler, lamper og keramikk. Ta en runde på Finn neste gang du trenger noe hjemme: Kanskje noen vil selge deg en skatt?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 195
Utgitt 2021
ISBN 9788203365973
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 29.03.2021
Emne Interiør Antikviteter Faglitteratur
Camilla Harbu Bielecki

Camilla Harbu Bielecki

Camilla Harbu Bielecki (f. 1982) kommer fra Hamar og bor i Oslo. Hun er ekspert på gjenbruk og driver den populære instakontoen og vintagebutikken Tidstypisk. Hun har mastergrad i journalistikk og har mange års erfaring som journalist i ukeblad og redaktør i ulike interiør- og boligmagasiner. Tidstypisk er hennes første bok.

Les mer