Tatovøren i Auschwitz

På lager
ISBN
9788203375217
Innbundet
kr 349,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203375217
  • Orig. tittel: The tattooist of Auschwitz
  • Oversetter: Cecilie Winger
  • Salgsdato: 21.06.2019
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 273
Kan man finne kjærlighet på et så brutalt og grusomt sted som i Auschwitz? Dette er en utrolig sterk historie, basert på virkelige hendelser.
Lale er tatovør i Auschwitz og en dag skal han tatovere armen til Gita. Han er så forsiktig han kan, men den unge kvinnen blir urolig og han ser opp på henne. Etterpå kan han ikke glemme henne, og de to møtes etter hvert i hemmelighet. Det blir dem.
Etter krigen slo Lale og Gita seg ned i Australia og fikk familie der. Fortellingen om hvordan de traff hverandre holdt de hemmelig - også for sine barn. Først etter Gitas død fortalte Lale den gripende historien om hvordan livet deres sammen begynte.
 
 
 «Sår, sterk og tankevekkende kjærlighetsroman. ... uten tvil en av de mest unike fortellingene jeg har lest, en sjelden god bok, og en lesefest av de få. (...) For jeg tror denne vil føye seg inn i rekken av bøker du er nødt til å lese før du dør. Så skaff deg boken, ikke nøl et sekund på å låne eller kjøpe den, og gled deg til hver en side av denne boken, den er så verd å lese at jeg sliter med å beskrive det.» Simen Ingemundsen, Bygdebladet
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Heather Morris

Heather Morris

Heather Morris er journalist, fra New Zealand, men bor i Australia. Hun debuterte med verdenssensasjonen Tatovøren i Auschwitz, som ble solgt til 46 land, og figurerte fremdeles på bestselgerlister over hele verden. Boken skal også filmatiseres.

Mer om forfatteren