Sy om igjen

ISBN
9788203294129
Innbundet
kr 399,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203294129
  • Salgsdato: 29.10.2013
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 159
Jenny Skavlan har i mange år gjort seg bemerket for sin klesstil. Flere ganger er hun blitt kåret til landets best kledde. Det har kostet både tid og penger. Nå gir hun gode råd til hvordan vi kan gi de klærne vi allerede har et så langt liv som mulig og utnytte garderoben på en bedre måte.

Du trenger ikke kjøpe alt nytt hver sesong fordi motebladene og bloggene forteller deg at "dette MÅ du ha". Et eller to nye plagg, et friskt blikk på det du har i klesskapet, og et par runder med symaskinen, så har du det du trenger for å ta fatt på en ny sesong og føle deg vel.

Det er mange måter å gi klærne nytt liv på: Du kan gi dem videre og bytte til deg andre plagg, og du kan sette sammen garderoben på nye måter eller gi klærne en liten make over. Å sy om og skape nye plagg er avslappende, kreativt stimulerende og gir stor mestringsfølelse. Og så får man klær ingen andre har.

Husk å sjekke loftet til foreldre og besteforeldre, der kan det ligge klesskatter med masse sjel og mange gode historier, og historier er til for å deles på tvers av generasjoner.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Jenny Skavlan

Mer om forfatteren

Tone Skårdal Tobiasson

Mer om forfatteren