Sugemerket

Velg format

Tilbudspris 99 kr Før 179 kr
På lager
ISBN
9788203350894
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hun hadde ventet så lenge på det kysset!
Stella svelget og gjemte ansiktet inn mot halsgropen hans. Når han brukte navnet hennes, kilte det et sted dypt inne i henne. Hun kjente hvordan blodet dunket gjennom halspulsåren. Munnhulen var tørr som sandpapir da han la leppene sine over hennes. Det kjentes fuktig og levende, fremmed.

Stella er fjorten og forelsket i Manne. Hun har det ikke så lett på skolen, hvor hun blir mobbet. Stella sliter også med savnet etter morens død. Men den veldige forelskelsen hjelper henne å komme videre.

Unni Lindell fikk svært gode kritikker og ble også hedret med kriterprisen for "Sugemerket" i 1994. I denne utgaven er teksten fornyet og tidsriktig oppgradert.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 12-16
Sider 201
Utgitt 2011
ISBN 9788203350894
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 28.06.2011
Emne Romaner Ungdom Skjønnlitteratur Mobbing Døden Sorg Kjærlighet
Unni Lindell

Unni Lindell

Unni Lindell, født 1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Kriminalromanene om Cato Isaksen og Marian Dahle er oversatt til en rekke språk og er solgt i nærmere 4 millioner eksemplarer bare i Norge. "Jeg vet hvor du bor" (2016) er den første romanen der Marian Dahle er hovedperson. "Dronen" (september 2018) er den andre boken i serien om Marian Dahle.

Lindell har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell har fått flere høythengende priser for sitt forfatterskap, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk.

Unni Lindell tar gjerne utgangspunkt i det hverdagslige og nære, og alt etter genre kan dette utvikles i retning mystikken, surrealismen - eller marerittet. I kriminalromanene er etterforskernes turbulente privatliv av vesentlig betydning, og bøkene utmerker seg også ved at karaktertegningene er gjort med stor psykologisk innsikt og i et språk som skiller seg fra det vante i genren. Les mer

Artikler

Unni Lindell er Norges krimdronning

At Unni Lindell fikk Rivertonprisen for andre gang, overrasker ingen.
Les mer

Rivertonprisen 2018 til Unni Lindell

Dronen av Unni Lindell ble kåret til beste krim i 2018.
Les mer