Sommertid

På lager
ISBN
9788203267369
Pocket
kr 179,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203267369
  • Salgsdato: 26.03.2020
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 211
Årets aller første varme sommerdøgn. Ingrid og Peter våkner sammen, men dagen fører dem hver til sitt. Ingrid er på vei til jobb, men når aldri fram. Lyset er så sterkt, sola så varm og lengslene etter det som har vært og det som ikke ble, tar henne bort fra det vante og dypere inn i byen. Peter går langs stier han kjenner og alltid har gått, men likevel er noe annerledes.

'Sommertid' er en fortelling om å vende seg bort og å ønske seg hjem igjen - og om øyeblikkene i tilværelsen som døyver følelsen av å være alene.

«En fyrkjele av en roman.» Romanen har et kort tidsspenn, men rommer selvsagt to hele liv, og mer til. Den får meg til å tenke på de rene, underspilte skrivemåtene til forfattere som Alice Munro, Kent Haruf, Elizabeth Strout og en dæsj Nina Lykke.» Vidar Kvalshaug, Bok365 (Terningkast 5)

«Hilde Rød-Larsen debuterer med en klok, liten roman om ett døgn i to ektefellers liv. Forfatteren skriver klokt og gjenkjennelig om to menneskers indre liv, tilkortkommenhet, ensomhet og lengsler. ... en klok, liten bok, der solstrålene fra den første sommerdagen billedlig talt lyser av talent fra første til siste side.» Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

«... en roman til ettertanke, en lavmælt roman om det aller viktigste i menneskenes liv - en roman om kjærligheten og dens vilkår.» Jan-Erik Østlie, FriFagbevegelse.no
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Hilde Rød-Larsen

Hilde Rød-Larsen

Hilde Rød-Larsen (f. 1974) er utdannet samfunnsviter ved London School of Economics og jobber som skjønnlitterær oversetter. Hun vokste opp i Oslo, der hun bor med mann og to barn. Sommertid er hennes debutroman.

Mer om forfatteren