Smaker det er verdt å ta vare på

ISBN
9788203296819
Innbundet
kr 499,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203296819
  • Salgsdato: 11.10.2017
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 167
Morten Schakenda er mest kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt unike bakeri. Men egentlig er Morten Schakenda kokk, og i over 25 år jobbet han som kokk i verdensklasse ved landets beste restauranter. Mange år ved Norsk gastronomisk institutt og deltakelse på kokkelandslaget førte til utallige reiser, konkurranser og opphold rundt i verden.

I boken har kokken selv samlet 50 av de smakene og rettene som har gjort størst inntrykk på ham gjennom livet og som han mener det er verdt å ta vare på. I denne boken tar han deg med på en smakfull reise og presenterer forretter, hovedretter og desserter fra alle verdenshjørner tilpasset norske råvarer og kjøkken.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Morten Schakenda

Mer om forfatteren

John Rørdam

John Rørdam er kreativ leder i Dinamo og har jobbet lenge med kommunikasjon i forskjellige former. Han har også noen kokebokprosjekter på samvittigheten, noen i samarbeid med Arne Brimi eller Gastronomisk Institutt, og noen nesten helt uten kokkehjelp. Han er forfatteren bak "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom", som ble kåret til Beste norske kokebok 2009, og "Schakendas bakeskole" (2010).
I 2008 gikk John på Aschehougs forfatterskole. For veldig mange år siden hoppet han på ski. Det har han sluttet med, men følelsen sitter i fortsatt. "Victoria vil fly" (2009) var hans første skjønnlitterære bok. I 2010 debuterer han som romanforfatter med boken "Lukkertid".
Mer om forfatteren

Lars Petter Pettersen

Mer om forfatteren