Schakendas bakeskole

rekrutter fra Bakeriet i Lom

Velg format

499 kr
På lager
ISBN
9788203252655
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
På Morten Schakendas Bakeskole for barn er det matglede, mestring og humor som gjelder. Her blir ungene tatt på alvor og får lov til å bake og lage enkle matretter på en voksen måte, men på barns premisser.
Schakenda viser hvordan du kan lykkes med baking på en enkel, morsom og lærerik måte. På Bakeskolen lærer du proffe baketriks og finner mange gode oppskrifter, både noen helt nye og noen gode gamle.

"Denne boka har jeg laget sammen med ungene, og ikke for dem. Jeg tror den passer bra for ferske bakere og barn i absolutt alle aldre."
Morten Schakenda

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 176
Utgitt 2010
ISBN 9788203252655
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 13.09.2010
Emne Bakverk Faglitteratur Kokebøker

John Rørdam

John Rørdam er kreativ leder i Dinamo og har jobbet lenge med kommunikasjon i forskjellige former. Han har også noen kokebokprosjekter på samvittigheten, noen i samarbeid med Arne Brimi eller Gastronomisk Institutt, og noen nesten helt uten kokkehjelp. Han er forfatteren bak "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom", som ble kåret til Beste norske kokebok 2009, og "Schakendas bakeskole" (2010).
I 2008 gikk John på Aschehougs forfatterskole. For veldig mange år siden hoppet han på ski. Det har han sluttet med, men følelsen sitter i fortsatt. "Victoria vil fly" (2009) var hans første skjønnlitterære bok. I 2010 debuterer han som romanforfatter med boken "Lukkertid". Les mer

Morten Schakenda

Pål Rødahl

Artikler

Oppskrift på verdens beste kanelsnurrer

Få ting slår lukten av nybakte kanelsnurrer. Og ingenting slår kanelsnurrene fra Schakenda og Bakeriet i Lom.
Les mer