Ronaldo og Kalle

På lager
ISBN
9788203258183
Ebok
kr 79,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203258183
  • Orig. tittel: Ronaldo og Valde
  • Oversetter: Kathrine Hake-Steffensen
  • Salgsdato: 28.03.2014
  • Språk: Bokmål
Ronaldo er 10 år og elsker to ting: å spille fotball og Real Madrid. Han heter Ronaldo fordi moren ikke ville at han skulle hete Kevin eller Kenny etter to Liverpoolspillere, slik faren ønsket. Da ble det Ronaldo, som den brasilianske fotballstjernen. Og det passer bra å være oppkalt etter en av verdens beste fotballspillere når alt i hele verden handler om å spille fotball.
Men nå er det sommerferie, og Ronaldo finner ingen å spille fotball med. Ingen som er gode i fotball, i hvert fall. Det å spille mot lillesøster funker ikke helt. Heldigvis får naboen besøk av barnebarnet Kalle, som er like gammel som Ronaldo og like gal etter å spille fotball. Det er helt perfekt selv om Kalle har Barcelona-drakt og digger Messi. For det viktigste er tross alt å ha en venn å spille fotball med. Sammen får de en super idé om hvordan de kan lage den perfekte fotballbanen.
La kampen begynne!

Boken utkommer i Den oransje lesehesten og passer for barn som går i 3.-4. klasse.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Lars Bøgeholt Pedersen

Lars Bøgeholt Pedersen er dansk forfatter og oversetter. Han har arbeidet som anmelder, redaktør, konsulent og redaksjonssjef i bl.a. Dansk Gyldendal Forlag og Politikens Forlag, inntil han ble frilanser i 2009.
Mer om forfatteren

Lars Horneman

Mer om forfatteren