Partolkens hjertestarter

hvordan bevare de varme følelsene

Velg format

Tilbudspris 375 kr Før 429 kr
Kommer for salg
03.05.2023
ISBN
9788203397295
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Tenk om hver av oss hadde vært utstyrt med en bruksanvisning som vi kunne delt med hverandre når vi innledet et forhold. Da hadde vi visst hvordan vi kunne gjøre hverandre gode, bevare de varme følelsene, og være kjærester livet ut. Denne boken er nettopp det: En praktisk guide som skal hjelpe deg til å forstå deg og partneren bedre, styrke det som er bra og rydde unna unødvendige misforståelser.
Partolkning tar utgangspunkt i at de fleste konflikter oppstår på grunn av misforståelser fordi partene har ulik personlighet og kommunikasjonsstil. For de fleste handler det om å få mulighet til å sette strek over tidligere krangler, og bli guidet og trent til å gjøre de endringene som skal til for at de skal få det parforholdet de ønsker seg.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2023
ISBN 9788203397295
Format Innbundet
Språk Bokmål
Emne Faglitteratur Ekteskap og parforhold
Maria Mork

Maria Mork

Maria Mork er grunnlegger av Partolken. Hun har utdanning og erfaring fra helse og sosialsektoren og er sertifisert i persolog® personfaktormodell. Siden 2010 har hun hjulpet hundrevis av par til og redde stumpene av et slitt samliv, og for mange har det ført til en ny start sammen. Les mer
Anette Løken Jahr

Anette Løken Jahr

Anette Løken Jahr er journalist og barnebokforfatter. Les mer