Nu klinger igjennom bartebyen

På lager
ISBN
9788203368455
Innbundet
kr 399,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203368455
  • Salgsdato: 17.09.2021
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 192
Khalid er flyktning og studerer i Trondheim. Han leter etter en kjæreste og prøver ellers å finne sin plass i studentmiljøet. Det samme gjør kompisen hans, Mathias - som tidligere het Marte. På ulike måter forøker de to å glemme fortiden sin og å starte livet på nytt. Først må de bare løsrive seg fra fedrenes sine, som har helt andre oppfatninger om maskulinitet og identitet enn dem.

Nu klinger igjennom bartebyen er en bok om utenforskap og identitestssøken i dagens Norge. Khaleel Etweebis blikk på far-sønn-relasjonen, og på det norske samfunnet, er like skarpt på det som det er varmt, og byr på et unikt perspektiv.

«... et rørende innsyn i ensomhet i moderne byliv. Her er humor så det holder, og små og store stikk i de forskjelligste retninger.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 5)
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Khaleel Etwebi

Khaleel Etwebi

Khaleel Etwebi (f. 1991) er fra Sabratha i Libya og flyktet til Norge i 2014. Han har bachelor i film-og-videoproduksjon fra NTNU. I 2019 ble kortfilmen hans "I Trondheim Bodde" vist i hovedkonkurransen i den norske kortfilmfestivalen i Grimstad. Nu klinger igjennom Bartebyen er hans debut som tegneserieskaper.
Mer om forfatteren