Bla i boken

Nu klinger igjennom bartebyen

Velg format

399 kr
Kommer for salg
24.09.2021
ISBN
9788203368455
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Khalid er flyktning og studerer i Trondheim. Han leter etter en kjæreste og prøver ellers å finne sin plass i studentmiljøet. Det samme gjør kompisen hans, Mathias - som tidligere het Marte. På ulike måter forøker de to å glemme fortiden sin og å starte livet på nytt. Først må de bare løsrive seg fra fedrenes sine, som har helt andre oppfatninger om maskulinitet og identitet enn dem.

Nu klinger igjennom bartebyen er en bok om utenforskap og identitestssøken i dagens Norge. Khaleel Etweebis blikk på far-sønn-relasjonen, og på det norske samfunnet, er like skarpt på det som det er varmt, og byr på et unikt perspektiv.

«... et rørende innsyn i ensomhet i moderne byliv. Her er humor så det holder, og små og store stikk i de forskjelligste retninger.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 5)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 192
Utgitt 2021
ISBN 9788203368455
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 17.09.2021
Emne Identitet Flyktninger Ensomhet Grafiske romaner Trondheim Skjønnlitteratur Fedre Tegneserier
Khaleel Etwebi

Khaleel Etwebi

Khaleel Etwebi (f. 1991) er fra Sabratha i Libya og flyktet til Norge i 2014. Han har bachelor i film-og-videoproduksjon fra NTNU. I 2019 ble kortfilmen hans "I Trondheim Bodde" vist i hovedkonkurransen i den norske kortfilmfestivalen i Grimstad. Nu klinger igjennom Bartebyen er hans debut som tegneserieskaper. Les mer

Artikler

Bli kjent med debutant Khaleel Etwebi

Khaleel Etwebi debuterer denne høsten med "Nu klinger igjennom bartebyen".
Les mer