Mens jeg sov

Velg format

199 kr
På lager
ISBN
9788203375293
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Maddie våkner i sykehussengen og husker ikke hva som har skjedd. Hun vet bare at hun og Ryan gledet seg veldig til bryllupet og til barnet som skulle komme. Andre må fortelle om den fatale trafikkulykken og at hun har ligget veldig lenge i koma. Men Ryan oppfører seg merkelig, han svarer unnvikende når hun spør om barnet.
Chloe jobber som frivillig på sykehuset, og Maddie blir en av de pasientene hun føler seg mest knyttet til. Nå er Maddie våken og alt er forandret. Mens Maddie har vært i koma har livet gått videre for dem rundt henne. Hvordan skal de nå finne sin plass i forhold til hverandre?
Mens jeg sov er en fortelling om livets ubarmhjertighet, om kjærlighet og håp - og om hvor langt en mor er villig til å strekke seg for barnet sitt.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 476
Utgitt 2021
ISBN 9788203375293
Format Pocket
Språk Bokmål
Oversetter Cecilie Winger
Salgsdato 12.02.2021
Orig. tittel While I was sleeping
Emne Romaner Skjønnlitteratur Ekteskap og parforhold Hukommelsestap Ulykker
Dani Atkins

Dani Atkins

Dani Atkins (f.1958) kommer fra en liten forstad til London. Hun jobbet mange år som sekretær før hun virkeliggjorde forfatterdrømmen. Nå bor hun på landet sammen med mannen, en hund og en katt. Hun er en prisbelønnet forfatter og har skrevet en rekke bestselgere. Hennes debut, Fractured, er oversatt til 17 språk og har solgt over en halv million eksemplarer Les mer

Andre i samme serie