Lyden av fjell

Kommer for salg
04.10.2019
ISBN
9788203364310
Innbundet
kr 379,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203364310
  • Salgsdato: 01.10.2019
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 244
Jon kjører rundt i bilen med Trude. Han har pappaperm, men unngår situasjoner der han kan bli gjenkjent. Helst vil han sitte i studioet og jobbe med lydinstallasjonen han holder på med. For mange husker Jons ansikt fra avisforsidene. Da faren ringer og forteller at han har kort tid igjen å leve, bryter han også en stilltiende pakt. De har aldri snakket om det som hendte da Jon var tenåring. Hvem er jenta med de gule øreklokkene? Og kan Jon noen gang sone ferdig?
 
 

«Med sin fjerde roman viser Cathrine Evelid fra Kvinesdal nok en gang at hun er en fremragende forfatter. Hun beskriver stemninger og situasjoner med stor intensitet. Det er også mye spenning i denne boka, nesten ulidelig noen ganger.» Emil Otto Syvertsen, Fædrelandsvennen (Terningkast 5)

«… velkomponert og underholdende (…) Cathrine Evelid forteller enda en spennende historie om hverdagslige liv på liv og død.» Jan Askelund, Stavanger Aftenblad (Terningkast 5)

«Med Lyden av fjell innfrir Evelid igjen med ei intens historie om ein mann som slit med seg sjølv.» Oddmund Hagen, Dag og Tid

Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Cathrine Evelid

Cathrine Evelid

Cathrine Evelid er født i Bergen og oppvokst i Kvinesdal. Hun er utdannet billedkunstner ved Statens håndverks- og kunstindustriskole i Oslo, Kunsthøgskolen i Bergen og Chelsea College of Art and Design i London. Evelid er bosatt i Oslo. For debuten "Mamma er en countrysang" (2012) fikk hun strålende kritikker. Også "Dinglen & Ramona" (2013) fikk svært god mottakelse, og ble nominert til Sørlandets litteraturpris for 2014. "Drømmer fra Texaco" (2016) er hennes nyeste roman.

Mer om forfatteren