Kom i form 60+

Velg format

Forventet i salg
399 kr
ISBN
9788203296628
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Ny bok av hele Norges personlige trener, Yngvar Andersen. Med denne boken ønsker han å motivere de over 60 til å skape seg en mer aktiv hverdag.

Treningsekspert Yngvar Andersen og idrettslege Thor-Øistein Endsjø har gått sammen om å lage en nyttig og morsom kom i gang-bok for godt voksne. Det er aldri for sent å begynne og det skal så lite til! Yngvars hjertesak er å få folk til å oppleve gleden av å bevege - uansett alder. Spesielt er han opptatt av de små aktivitetene som sklir naturlig inn i hverdagen, og som til sammen utgjør en stor forskjell både for humøret, kroppen og folkehelsa. Selv ved skade eller sykdom er det alltid noe du kan gjøre, og i kjent stil heier Yngvar deg frem, og får deg til å tenke «Dette klarer jeg!»

Boka inneholder:

- Morgengym på 3 minutter
- Smarte innimellom-aktiviteter
- Trening du kan gjøre hvor som helst, når som helst!
- Legens råd: Slik gjør du trening til medisin

Om teamet bak boka

Yngvar Andersen er treneren som har fått folk i hele Norge til å bevege seg mer. Han er kjent fra Puls og fra tv-seriene Bedre Puls og To buksestørrelser ned på NRK1. Han har skrevet boken Kom i form med Yngvar (Aschehoug 2011) sammen med kona Liv Loftesnes. Yngvar foredrag om trening, livsstil og motivasjon, og er ambassadør for Aktiv mot Kreft.

Thor-Øistein Endsjø er spesialist i barnesykdommer og idrettsmedisin. Nå er han pensjonist og har de siste 13 årene hatt spesielt fokus på livsstil og fysisk aktivitet i seniorårene. Thor-Øistein er overbevist om at absolutt alle, uansett alder og nesten uansett plager, har godt av fysisk aktivitet.

Liv Loftesnes er redaktør for kvinnemagasinet Kamille og har jobbet innen media i mange år og gift med Yngvar og sammen har de skrevet Kom i form med Yngvar.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 123
Utgitt 2017
ISBN 9788203296628
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 12.01.2017
Emne Trening Eldre Faglitteratur

Yngvar Andersen

Thor-Øistein Endsjø

Liv Loftesnes

Morten Brun