Kom i form 60+

På lager
ISBN
9788203296628
Innbundet
kr 399,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203296628
  • Salgsdato: 12.01.2017
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 123
Ny bok av hele Norges personlige trener, Yngvar Andersen. Med denne boken ønsker han å motivere de over 60 til å skape seg en mer aktiv hverdag.

Treningsekspert Yngvar Andersen og idrettslege Thor-Øistein Endsjø har gått sammen om å lage en nyttig og morsom kom i gang-bok for godt voksne. Det er aldri for sent å begynne og det skal så lite til! Yngvars hjertesak er å få folk til å oppleve gleden av å bevege - uansett alder. Spesielt er han opptatt av de små aktivitetene som sklir naturlig inn i hverdagen, og som til sammen utgjør en stor forskjell både for humøret, kroppen og folkehelsa. Selv ved skade eller sykdom er det alltid noe du kan gjøre, og i kjent stil heier Yngvar deg frem, og får deg til å tenke «Dette klarer jeg!»

Boka inneholder:

- Morgengym på 3 minutter
- Smarte innimellom-aktiviteter
- Trening du kan gjøre hvor som helst, når som helst!
- Legens råd: Slik gjør du trening til medisin

Om teamet bak boka

Yngvar Andersen er treneren som har fått folk i hele Norge til å bevege seg mer. Han er kjent fra Puls og fra tv-seriene Bedre Puls og To buksestørrelser ned på NRK1. Han har skrevet boken Kom i form med Yngvar (Aschehoug 2011) sammen med kona Liv Loftesnes. Yngvar foredrag om trening, livsstil og motivasjon, og er ambassadør for Aktiv mot Kreft.

Thor-Øistein Endsjø er spesialist i barnesykdommer og idrettsmedisin. Nå er han pensjonist og har de siste 13 årene hatt spesielt fokus på livsstil og fysisk aktivitet i seniorårene. Thor-Øistein er overbevist om at absolutt alle, uansett alder og nesten uansett plager, har godt av fysisk aktivitet.

Liv Loftesnes er redaktør for kvinnemagasinet Kamille og har jobbet innen media i mange år og gift med Yngvar og sammen har de skrevet Kom i form med Yngvar.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Yngvar Andersen

Mer om forfatteren

Thor-Øistein Endsjø

Mer om forfatteren

Liv Loftesnes

Mer om forfatteren