Kjempefesten

På lager
ISBN
9788203262975
Innbundet
kr 299,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203262975
  • Salgsdato: 01.08.2019
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 118
Finn og Maja kjeder seg, og bestemmer seg for å holde en stor fest. Invitasjoner sendes ut, men én av dem flyr med vinden, langt inn i skogen, og lander ved føttene til kjempen Kim. Og siden det på invitasjonen står «Velkommen til kjempefest», forbereder Kim og kjempevennen Pandora seg på endelig å få vende tilbake til menneskene.

Iben Akerlie har skrevet et engasjerende og underholdende eventyr om kjemper, brus, tautrekking og vennskap. Og om hvor viktig det er å tro på seg selv.

Boka er illustrert av Inga H. Sætre, og samarbeidet har resultert i en original, morsom og medrivende kjempefest, perfekt for høytlesning.

 

«… en ny sjarmbombe, for de litt yngre barna. Skuespiller Iben Akerlie har skrevet nok en supersjarmerende fortelling … Akerlie er en stemme vi trenger. Passe sprelsk og løssluppen. Modig og moderne.» Maya Troberg Djuve, Dagbladet  (Terningkast 5)

Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Iben Akerlie

Iben Akerlie

Iben Akerlie (f.1988) er utdannet spesialpedagog og jobber som skuespiller. Hun debuterte med "Lars er lol" i 2016. Boka vant Arks barnebokpris samme år. "Kjempefesten" utkom høsten 2019.

Mer om forfatteren

Inga H. Sætre

Mer om forfatteren