Kaja og Stine og hundetyven

Kommer for salg
22.04.2014
ISBN
9788203256851
Innbundet
kr 199,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203256851
  • Salgsdato: 02.04.2014
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 44
En hund har forsvunnet fra nabolaget. Har den stukket av, eller er det noen som har tatt den?
Kaja og Stine i detektivklubben To små blå har fått et nytt mysterium å løse.

Stine er ute og går en mørk kveld. Hun skal besøke Kaja. Hun hører mange rare lyder. Vinden som rusker i grenene, en søppelkasse som står og slår. Men da hun ser et blinkende lys, løper hun det siste stykket opp til Kajas hus. Dagen etter får de vite at en hund er blitt borte. Kaja og Stine starter sin egen etterforskning. Og ikke bare finner de hunden, de får også en ny venn.

"Kaja og Stine og hundetyven" er den åttende boken i serien om de små detektivene Kaja og Stine. Bøkene, som er illustrert av Flu Hartberg, utkommer i Den hvite lesehesten, for barn i 1.-2. klasse.
"Det er godt gjort å formidle livets flertydighet på så få sider og gi ferske lesere en erfaring de vil få bruk for i mange sammenhenger. (...) 'Kaja og Stine og hundetyven' er en upretensiøs og lett tilgjengelig bok for nye lesere. Samtidig er det en gjenkjennelig historie som blir større enn seg selv. Slike bøker setter spor."
Anne Cathrine Straume, NRK
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Line Baugstø

Line Baugstø

Line Baugstø (f. 1961) debuterte i 1986 med romanen "Reise i gult lys". Gjennom sitt 30 år lange forfatterskap har Baugstø skrevet en rekke romaner, novellesamlinger og barnebøker samt sakprosa og dramatikk. Hun har skrevet småbarnsbøkene om detektivparet Kaja og Stine, og om Sofie og Nadia. Hennes siste bok, "Vi skulle vært løver", utkom i 2018.
Mer om forfatteren