Johnny Cash

På lager
ISBN
9788203370434
Ebok
kr 159,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203370434
  • Orig. tittel: Johnny Cash
  • Oversetter: Vibeke Saugestad
  • Salgsdato: 08.10.2014
  • Språk: Bokmål
"Johnny Cash: Livet" forteller den usminkede sannheten om et musikalsk ikon. Gjennom sin egen personlige erfaring med Cash og en gullgruve av tidligere ukjent materiale fra sangerens innerste krets, tegner Robert Hilburn et fengslende og dypt menneskelig portrett av en av den moderne populærkulturens mest ikoniske skikkelser. Boka beskriver de veldige opp- og nedturene som preget Cash' karriere, helt fra femtitallets Sun Records med Elvis Presley og Jerry Lee Lewis, til han ble mer eller mindre avskrevet på åttitallet, til en oppsiktsvekkende suksess med American Recordings rundt årtusenskiftet.

Ikke bare var Cash en bauta innen countrymusikken, han har også hatt enorm innflytelse på rocken. Han var et strengt troende, men også et ydmykende avhengig menneske. The Man in Black ville noe mer enn bare å skrive nok en hit - han ville bruke musikken sin å ytre sterke meninger, til å gi vanlige folk håp, og til å fremme det han så som det beste ved den amerikanske folkesjelen.

E-boka inneholder spillelister til strømmetjenestene WiMP og Spotify, samt lenker til et utvalg YouTube-filmer fra et vidt spenn av karrieren til Johnny Cash.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Robert Hilburn

Mer om forfatteren