Jenta under isen

Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 349 kr Før 399 kr
På lager
ISBN
9788203365263
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Seks måneder har gått siden Jessica Niemis møte med den mystiske seriemorderen som drepte hennes mentor. Marerittene om moren har blitt verre, men Jessica gjør det hun kan for å holde fokus. Drapsavdelingen, nå under ny ledelse, har fått en ny sak. Liket av en ung kvinne har skylt opp på en iskald strand. Samtidig har to berømte influensere forsvunnet.
Under etterforskningen finner Jessica et skremmende maleri - av et fyrtårn på en avsidesliggende øy, og under bildet et grusomt dikt som beskriver et drap. Og mens Jessica jobber febrilsk med å løse saken, og forhindre flere drap, innhenter den forferdelige fortida henne, og truer med å ødelegge henne.
Jenta under isen er andre bok i serien om Jessica Niemi.

«Anbefales! Max Seeck skriver lekent og sabla godt. (...) Forfatteren fletter flere språklige fine ting inn på en elegant og naturlig måte uten at det virker konstruert eller påfallende.» Artemisias Verden (bokblogg) (Terningkast 5)

«Finland har meldt seg på i krimkampen med den spennende forfatteren Max Seeck. (...) Jessica Niemi skiller seg godt ut fra andre krimhelter, noe som gjør disse bøkene både annerledes og interessante. I tillegg er de tidvis skremmende ekle å lese, og det er slett ingen dårlig egenskap når årets påskekrim skal bestemmes.» Øyvind Bakke, TV2

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 479
Utgitt 2022
ISBN 9788203365263
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter Tore Aurstad
Salgsdato 27.01.2022
Orig. tittel Pahan verkko
Emne Politi og detektiver Skjønnlitteratur Romaner Krim Helsinki
Max Seeck

Max Seeck

Max Seeck (f. 1985) debuterte i 2016 og er Finlands nye bestselgende krimforfatter. Heksejakt er første bok i serien og er allerede solgt til svimlende 40 land, og Hollywood. Seeck har bakgrunn innen salg og markedsføring, men skriver nå på heltid. Jenta under isen er andre bind i serien om Jessica Niemi. Les mer