Innestengt!

Fox & Fjell 2
Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
På lager
ISBN
9788203369162
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Ben sniker seg inn på skolen på kveldstid, og blir vitne til en dramatisk krangel. Siv er opptatt av en skattejakt basert på vikinglegenden om Håkon Blodskjegg. Hva var det egentlig Ben så den kvelden på skolen? Har det noe med vikingskatten å gjøre? Snart er Fox og Fjell detektivbyrå viklet inn i en skattejakt på blodig alvor. Det handler om liv. Eller død.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Sider 163
Utgitt 2021
ISBN 9788203369162
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 24.08.2021
Emne Spenning Skjønnlitteratur Romaner Politi og detektiver
Sunniva Vagstad

Sunniva Vagstad

Sunniva Vagstad (f.1987) er fra Førde. Hun er ingeniør i undervannsteknologi og har også en mastergrad i russisk. I ti år var Sunniva aktiv i fallskjermmiljøet på Voss. Hun har over 500 fallskjermhopp og to fjerdeplasser i NM. Les mer
Dominic Munton

Dominic Munton

Dominic Munton (f. 1986) er opprinnelig engelsk, men har de ti siste årene bodd ulike steder i Europa. Han har livnært seg som poet, gatemusikant og drevet en økologisk soppgård i Frankrike. For to år siden flyttet han til Norge, hvor han nå jobber mot å bli psykolog. Les mer

Artikler

Forfatterduoen bak boken Det brenner!

Les hvordan forfatterduoen har skrevet den spennende boken Det brenner sammen.
Les mer

Tenk å bli forfatter!

Tenk å bli forfatter! Det har vært en lang vei å komme så langt . Men så ligger boka der! Her er vårens tre debutanter på Aschehoug skjønnlitteratur:
Les mer

Debutantintervju: Sunniva Vagstad

Les hva som inspirerer årets debutanter til å skrive, og ikke minst deres beste tips til deg som har en forfatter i magen!
Les mer

Fritt fall

Jeg var 18 år da jeg begynte å hoppe fallskjerm. Hver gang jeg satt i flyet var jeg vettskremt, og hver gang jeg landet hadde livet sterkere farger og mer intensitet.
Les mer