Ingen ære blant tyver

På lager
ISBN
9788203259470
Ebok
kr 119,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203259470
  • Orig. tittel: Fork-tongue charmers
  • Oversetter: Jan Chr. Næss
  • Salgsdato: 17.09.2015
  • Språk: Bokmål
Å være datter av en beryktet og fredløs røver er ikke enkelt. Faren til Siv er høvding for de beryktede Lykkeravnene. Når Siv blir erklært fredløs på grunn av faren, må hun flykte til øya der moren vokste opp. Men øya skjuler mørke hemmeligheter, og snart dras Siv inn i den farlige kampen mellom Lykkeravnene og erkerivalen Ormtungene.

"Ingen ære blant tyver" er andre bok i fantasytrilogien om 11 år gamle Siv og vennene Folly og Kasper.
Forfatter Paul Durham vant litteraturprisen The Cybil Award for Middle Grade Speculative Fiction 2014 for "Lykkeravnene". "... du verden som eg koste meg! Allereie etter eit par kapittel kjende eg att den sitrande kjensla eg fekk første gong eg las Harry Potter. Dette universet er milevis unna trollmannsskulen, men det er likevel noko med den hjertevarmen Durham formidlar folka og historia med som gjer at eg ikkje klarer å kome unna HP-referansen. (...) ei super fantasy-bok for ungdom."
Signhild, signhild.blogspot.no om "Lykkeravnene"
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Paul Durham

Paul Durham er utdannet jurist og bor i New Hampshire, USA, sammen med kone, to døtre og et digert, hårete beist som den lokale dyrebeskyttelsen påstår er en katt. Han skriver bøkene sine i skrivestuen i hagen, og går alltid med en liten porselensfrosk i lommen som visstnok skal bringe lykke. Han debuterte med "Lykkeravnene", som er første bok i fantasy-trilogien om 11 år gamle Siv og Lykkeravnene. "Ingen ære blant tyver". er andre bok i trilogien.

"Lykkeravnene" vant litteraturprisen The Cybil Award for Middle Grade Speculative Fiction 2014.
Mer om forfatteren