Henrik flytter

På lager
ISBN
9788203265303
Innbundet
kr 279,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203265303
  • Salgsdato: 16.09.2019
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 41
Om én uke flytter storebroren til Vilde. Men han får ikke lov. Vilde tar superlim under joggeskoene og gummistøvlene og tøflene hans. Han kan aldri dra.

I denne boka møter vi Vilde og storebroren hennes Henrik. Henrik skal flytte, men Vilde vil at han skal bli. Derfor gjør hun alt hun kan for å stoppe ham. Men vil Henrik egentlig flytte? Og går det i det hele tatt an å binde fast noen som allerede har bestemt seg for å dra?

Dette er en varm og humoristisk fortelling som både voksne og barn kan kjenne seg igjen i. Den passer godt for barn fra 3 år og oppover. Boka er illustrert av Dorte Walstad.

 

«Egner seg spesielt godt til høytlesing … ei rørende fortelling om en veldig gjenkjennelig situasjon, uten at det hverken blir kjedelig eller forutsigbart.» Ingeborg Sivertsen Landfald, Periskop

Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Emilie Stoesen Christensen

Emilie Stoesen Christensen

Emilie Christensen er sanger og låtskriver og medlem av gruppa No. 4. I 2016 kom albumet Henda i været, som de ble nominert til Spellemannsprisen for i to klasser. Hun debuterte som forfatter med bildeboka Henrik flytter (2019), illustrert av Dorte Walstad. For den ble Christensen og Walstad nominert til Kulturdepartementets debutantpris.

Mer om forfatteren
Dorte Walstad

Dorte Walstad

Dorte Walstad er utdannet illustratør med mastergrad fra Kunsthøgskolen i Oslo (2016). Hun arbeider med egne prosjekter og redaksjonell illustrasjon. I 2015 vant hun gull i visuelt for beste studentarbeid illustrasjon med sin illustrerte korthistorie "Kveld". Høsten 2019 er hun sammen med Emilie Christensen aktuell med barneboka "Henrik flytter".
Mer om forfatteren