Heksejakt

På lager
ISBN
9788203266805
Innbundet
kr 399,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203266805
  • Orig. tittel: Uskollinen lukija
  • Oversetter: Tor Tveite
  • Salgsdato: 17.03.2021
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 465
En snørik februarkveld blir kona til en kjent forfatter, Roger Koponen, funnet drept i sitt hjem ved sjøen i et idyllisk Helsingfors-nabolag. Ansiktet er manipulert til et uhyrlig glis, og alt tyder på at hun er drept i et bisart ritual. Etter hvert som det skjer flere drap, skjønner detektiv Jessica Niemi at hun etterforsker en drapssak helt utenom det vanlige.
Drapene er ikke tilfeldige - de følger et mønster hentet fra Koponens bestselgende trilogi. Har det klikka for en leser, eller er denne saken mer personlig enn som så? Hvordan kan Jessica stanse en seriemorder som kjenner hver eneste detalj i bøkene enda bedre enn forfatteren selv? Jessica fordyper seg i Koponens bøker for å prøve å forstå gjerningsmannen. Kan hun forutsi og forhindre ytterligere dødsfall?

«I Heksejakt har Seeck skapt et plott som er både spennende og fascinerende fra første side og som samtidig har et driv i seg som kun de beste er i stand til å skape.» Tor Hammerø, Nettavisen
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Max Seeck

Max Seeck

Max Seeck (f. 1985 i Helsinki) debuterte i 2016 og er Finlands bestselgende nye krimforfatter. Heksejakt er første bok i serien om Jessica Niemi og er allerede solgt til svimlende 38 land. Max Seeck har bakgrunn innen salg og markedsføring, men har fått oppfylt drømmen om å skrive på heltid. Han er interessert i forsknings- og spenningslitteratur og lytter til filmlydspor mens han skriver.

Mer om forfatteren