Girl online

På lager
ISBN
9788203259494
Ebok
kr 119,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203259494
  • Orig. tittel: Girl online
  • Oversetter: Hilde Stubhaug
  • Salgsdato: 06.10.2015
  • Språk: Bokmål
Jenta fra Brighton møter gutten fra Brooklyn.

15 år gamle Penny har en stor hemmelighet. Ingen vet at det er hun som er bloggeren Girl Online. På bloggen deler Penny alt som er viktig i livet: vennskap, gutter, forelskelse og panikkanfallene hun sliter med. Hun får sitt livs eventyr når familien tar henne med til New York. Her møter hun Noah, som er alt det hun har drømt hun. Men Noah har også en hemmelighet, og snart koker det i sosiale medier.
Zoe Sugg er en av verdens mest kjente YouTube-stjerner. Hennes blogginnlegg og videoer om skjønnhet, mote og livsstil har millioner av følgere verden over. Hun har flere ganger blitt kåret til årets blogger. "Girl Online" er Zoe Suggs første bok, og slo alle salgsrekorder da den kom ut i Storbritannia. Boken er solgt til 37 land.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Zoe Sugg

9/2/2015 ACOETH: Zoe Sugg (født 1991), aka Zoella, er en av verdens mest kjente YouTube-stjerner. Hennes blogginnlegg og videoer om skjønnhet, mote og livsstil har millioner av følgere verden over. Hun har flere ganger blitt kåret til årets blogger. "Girl Online. Penny har en hemmelighet" er Zoe Suggs første bok, og slo alle salgsrekorder da den kom ut i Storbritannia. Boken er solgt til 37 land. Zoe Sugg bor i Brighton i England.
Mer om forfatteren