Estrid

sagaen fra Valhall

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203371592
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Estrid, er den frittstående fortsettelsen av Sigrid, i serien Sagaen om Valhall. Her fortsetter kjærlighetshistorien mellom vikingtidens mest myteomspunne dronning og konge: Sigrid Storråde og Svend Tjugeskjegg. Bli med til 900-tallets vikingtid, da legendariske kongers kamper la grunnlaget for Norden, og hvor Valhalls guder ennå står sterke imot de kristne. To barn kan redde verden fra krig og kaos men striden om deres liv og sjeler er hard, og bare med maktenes hjelp kan de overleve.

Sigrid hersker ensom og mektig over sitt land i Götaland. Som mor til Svitjods blivende konge er hun sikker på sin og de gamle gudenes makt. Men en tidligere fiende har vevet et nett av løgner om henne. Datteren Estrid tas til fange og Sigrid tvinges til å innse at hun ikke engang kan stole på sine nærmeste til å redde sitt og barnets liv. Det er bare gudinnen Frøya og den mannen Sigrid engang elsket og forviste, som kan redde henne fra den skjebnen som venter.

«Denne sagaen for voksne baserer seg altså på historiske hendelser og på tross av avhugde hoder og blod som fosser, er det vanskelig å ikke la seg rive med i denne like sannsynlig som usannsynlige historien.» BTJ

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2017
ISBN 9788203371592
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Cecilie Winger
Salgsdato 18.10.2017
Orig. tittel Estrid
Emne Vikingtiden Romaner Skjønnlitteratur Norden Norrøn mytologi Historisk litteratur

Johanne Hildebrandt

Andre i samme serie

  1. Sigrid
    Sigrid
    Ebok
    169 kr