En perfekt ferie. Nesten

Velg format

Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
På lager
ISBN
9788203368981
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Tre kvinner møtes på et idyllisk feriested i Cotswold, i England.

Em har nøye planlagt den perfekte ferien med tenåringsbarna sine og den nye kjæresten. En strek i regningen er at de også må inkludere hans motvillige sju år gamle datter. Vil romansen deres overleve alle foreldreforpliktelsene?

Maggie håper denne ferien vil gi henne litt kvalitetstid sammen med tenåringsdatteren Amelia. Men så dukker eksmannen hennes plutselig opp med sin nye familie og vil treffe Amelia. Kan Maggie stole på mannen som knuste hjertet hennes?

Olivia har etterlatt barna sine hos en nabo og lagt igjen en lapp til ektemannen. Familielivets forpliktelser kveler henne, og hun måtte bare komme seg vekk. Men fortiden tar henne igjen.

Uventede vennskap, hjertesorg og romanser - og ikke minst tenåringer i feriemodus: Blir det en fantastisk ferie eller totalt kaos?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 365
Utgitt 2022
ISBN 9788203368981
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter Lene Stokseth
Salgsdato 24.05.2022
Orig. tittel An almost perfect holiday
Emne Romantikk Skjønnlitteratur Vennskap Romaner Mødre Kjærlighet England
Lucy Diamond

Lucy Diamond

Lucy Diamond er født i Nottingham, men bor nå i Bath med sin mann og tre barn. Hun har skrevet 17 bøker som har solgt i flere millioner eksemplarer, og ligget på britiske bestselgerlister. Les mer

Andre i samme serie

Artikler

Strandkafeen: slik blir en bok til

Noen ganger vet vi fra første gjennomlesing at vi har en bok vi ønsker å utgi. Dette var tilfelle med Strandkafeen av Lucy Diamond.
Les mer

Bli kjent med Lucy Diamond

Strandkafeen av Lucy Diamond er definitvt årets sommerbok.
Les mer