En fet hemmelighet

et godt liv uten strenge dietter

Velg format

Tilbudspris 349 kr Før 399 kr
Kommer for salg
18.02.2021
ISBN
9788203366024
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Elsk den kroppen du har gjennom ny kunnskap om fettet ditt!
Er du en av de som prøver endeløse dietter, men aldri taper vekt? Blir du trist når du ser kroppen din i speilet og ønsker å bli kvitt bilringene? Trenger du råd til å endre vaner?

Lege Maria Arlen Larsen kan gi deg håp og gode faglig baserte råd! Hun har i flere år behandlet overvektige med stor suksess. Glem løping og fasting, vend heller fokus på hvorfor du spiser og hvilke vaner du er fanget i. Ved hjelp av en praktisk guide kombinert med ny forskning om fettets funksjoner kan du revolusjonere ditt forhold til mat og selvbildet ditt. Dette er boken for deg som prøvd alt annet og virkelig ønsker en endring.
Her får du alt du trenger for å få grunnmuren på plass og et bedre selvbilde. Her er ingen slankekurer dietter med spesialmat eller kompliserte regler for trening og spising. Bare oppbyggelige og solide råd som bidrar til god helse!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 367
Utgitt 2021
ISBN 9788203366024
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 11.02.2021
Emne Biokjemi Overvekt Ernæring Faglitteratur
Maria Arlén Larsen

Maria Arlén Larsen

Maria Arlén Larsen er lege og forsker. Hun har doktorgrad fra UiT Norges Arktiske Universitet og videreutdanning innen behandling av overvekt ved Harvard University i USA. Hun har forelest over hele verden om fett og har utviklet flere spesialistklinikker for overvekt. Arlén Larsen har også skapt prisvinnende og brukervennlig helseteknologi, og fått talentpris for sitt arbeid med fett og fedme.

Les mer