En fet hemmelighet

På lager
ISBN
9788203366024
Innbundet
kr 399,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203366024
  • Salgsdato: 11.02.2021
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 367
Elsk den kroppen du har gjennom ny kunnskap om fettet ditt!
Er du en av de som prøver endeløse dietter, men aldri taper vekt? Blir du trist når du ser kroppen din i speilet og ønsker å bli kvitt bilringene? Trenger du råd til å endre vaner?

Lege Maria Arlen Larsen kan gi deg håp og gode faglig baserte råd! Hun har i flere år behandlet overvektige med stor suksess. Glem løping og fasting, vend heller fokus på hvorfor du spiser og hvilke vaner du er fanget i. Ved hjelp av en praktisk guide kombinert med ny forskning om fettets funksjoner kan du revolusjonere ditt forhold til mat og selvbildet ditt. Dette er boken for deg som prøvd alt annet og virkelig ønsker en endring.
Her får du alt du trenger for å få grunnmuren på plass og et bedre selvbilde. Her er ingen slankekurer dietter med spesialmat eller kompliserte regler for trening og spising. Bare oppbyggelige og solide råd som bidrar til god helse!
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Maria Arlén Larsen

Maria Arlén Larsen

Maria Arlén Larsen er lege og forsker. Hun har doktorgrad fra UiT Norges Arktiske Universitet og videreutdanning innen behandling av overvekt ved Harvard University i USA. Hun har forelest over hele verden om fett og har utviklet flere spesialistklinikker for overvekt. Arlén Larsen har også skapt prisvinnende og brukervennlig helseteknologi, og fått talentpris for sitt arbeid med fett og fedme.

Mer om forfatteren