Detektiv Trine på kattejakt

Annen tilknytning:

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203269004
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
I denne boka møter du Trine, som er på besøk hos mormoren sin på bondegården. Ekornet Karamell er selvsagt med. Men alt er slett ikke som det skal. For kattungene har rømt fra moren sin, og Trine og Karamell må hjelpe henne med å lete. Hvor mange kattunger er det? Og hvor i alle dager har de gjemt seg?

Trine og Karamell legger ut på kattejakt på bondegården, og underveis opplever de morsomme og spennende ting. Har kua sett kattungene, kanskje? Eller er hun for opptatt med å drikke kaffe? Og er kanskje kattungene i hønsehuset eller i stallen?

Denne lete- og telleboka er den første i serien om Detektiv Trine. Den er skrevet og illustrert av Trine Sejrup og passer fint for barn i alderen 0-6 år.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 3-6
Sider 43
Utgitt 2020
ISBN 9788203269004
Format Ebok
Språk Bokmål
Illustratør Trine Sejrup
Salgsdato 24.03.2020
Emne Billedbøker Husdyr Myldrebøker Detektiver Gårdsbruk Skjønnlitteratur

Trine Sejrup

Trine Sejrup er en illustratør, designer og gründer fra Bergen. Hun har vunnet flere priser for sine arbeider, blant annet for tegneserien "Bokboden", som ble tildelt gullprisen for studentarbeider i Visuelt 2018. Verkene hennes er preget av mangfoldige stiluttrykk og en forkjærlighet for fantasi og magi. Hun debuterte med Detektiv Trine på kattejakt i 2019. Detektiv Trine på dinosaurjakt er hennes andre bok. Les mer