Blyanten

På lager
ISBN
9788203268342
Innbundet
kr 299,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203268342
  • Salgsdato: 20.09.2021
  • Språk: Bokmål
Lina har fått en ny blyant! Og ikke en hvilken som helst blyant. Det er faktisk den fineste blyanten i hele verden. Hun gleder seg til å vise den frem til Maya. Lina hermer nesten alltid etter Maya, for hun er så superflink til å tegne. Men i dag kan det jo hende at Maya vil herme etter Lina?
Men når Lina kommer i barnehagen, skjer det som ikke skal skje: Maya bare tar blyanten, uten å spørre. Lina klarer ikke å stoppe henne og hun klarer ikke å be om å få blyanten tilbake. Men kanskje hun klarer å tegne noe som kan hjelpe?


Blyanten er en sjarmerende bokperle om det fine og det vanskelige i å ha en bestevenn. Og om å tegne sin indre tiger! Passer for alle som liker å tegne, og særlig godt for barn fra tre år og oppover.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Emilie Christensen

Emilie Christensen

Emilie Christensen er sanger og låtskriver og medlem av gruppa No. 4. I 2016 kom albumet Henda i været, som de ble nominert til Spellemannsprisen for i to klasser. Hun debuterte som forfatter med bildeboka Henrik flytter (2019), illustrert av Dorte Walstad. For den ble Christensen og Walstad nominert til Kulturdepartementets debutantpris.

Mer om forfatteren
Anja Dahle Øverbye

Anja Dahle Øverbye

Anja Dahle Øverbye (1981) er tegneserietegner, forfatter og illustratør. Bøkene hennes er oversatt til flere språk, og hun har vunnet flere priser for tegneserieromanene sine. Debutboka Hundedagar vant "Årets tegneserie 2016", og hun har senere fått sølv i "Årets vakreste bøker" for boka Bergen. Hun har også stilt ut en rekke arbeider, blant annet hos Tegnerforbundet, og hun er innkjøpt av Nasjonalbiblioteket.
Mer om forfatteren