Beskytteren

På lager
ISBN
9788203256684
Ebok
kr 99,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203256684
  • Orig. tittel: Shelter
  • Oversetter: Chris Hafstad
  • Salgsdato: 11.11.2013
  • Språk: Bokmål
"Beskytteren" er den første boken i bestselgerforfatter Harlan Cobens serie om Mickey Bolitar, som er nevøen til Cobens voksenhelt, Myron Bolitar. Mickey har vært nødt til å flytte til onkelen etter at faren hans døde i en trafikkulykke og moren ble plassert på rehab. Han har også måttet begynne på ny skole, med alt det innebærer. Livet kan egentlig ikke bli stort verre.

Det viser seg at det kan det. Mickey får både nye venner og uvenner på skolen, men ikke minst får han en kjæreste, Ashley. Og så forsvinner hun, sporløst. Sammen med sine litt underlige venner Spoon og Ema begir Mickey seg ut på en desperat jakt etter henne. Sporene leder til The Bat Lady som bor i et spøkelsesaktig hus, men også til en skitten underverden. Ashley er ikke den hun utga seg for å være, og det var tydeligvis heller ikke faren til Mickey. Det Mickey oppdager, er større enn han noen gang kunne forestille seg.

Mickey Bolitar er villig til å gå svært langt for å beskytte dem han er glad i. Men hva skal han gjøre når han ikke vet hvem eller hva han skal beskytte dem fra?
"Han er en ironiens mester og man får seg mang en god latter mens man leser. Han skriver kort og konsist, spenningen er så å si hele tiden på topp, ispedd passe doser av mystikk og realisme. (...) Slutten er spektakulær og man vil egentlig bare lese videre med en gang."
Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad (terningkast 5)

"Spenningen er på topp fra start til mål (...) dette er kriminallitteratur på høyt, høyt nivå!"
ritaleser.com
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…

Harlan Coben

Harlan Coben er en av de virkelig store amerikansk thrillerforfatterne. Bøkene hans er prisbelønte, ligger på bestselgerlister, er oversatt til over 40 språk og har solgt 50 millioner eksemplarer på verdensbasis.
"Beskytteren", "Jegeren" og "Oppdageren" utgjør spenningstrilogien for ungdom som raskt ble en bestselger da den kom ut i USA. "Beskytteren" ble nominert til Edgar Award i kategorien Best Young Adult novel 2012.
Mer om forfatteren